ERZURUM / PAZARYOLU - Konakyeri Ortaokulu

Konakyeri Ortaokulu

Adres
KONAKYERİ MAH. MERKEZ KÜME EVLERİ KONAKYERİ ILKOKULU BLOK NO: 45 PAZARYOLU / ERZURUM
Vizyon
Yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirecek eğitim ortamları hazırlamak.
Misyon
Demokratik, çağdaş, bilimsel verileri esas alan, millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyen, bunları geliştirip, koruyan, ailesini, ulusunu ve vatanını gönülden seven,okulunu ve köyünü yüceltmek için mücadele edecek bireyler yetiştirmek.
Sportif ve akademik olarak okulumuz öğrencileri başarı göstermişlerdir.
08:30-12:00 13:00-15:30
Kaloriferli
Ulaşım
Erzurum ili, Pazaryolu İlçesine bağlı olan köyümüzün, Erzurum´dan ziyade Bayburt iline olan yakınlığı nedeniyle, Bayburt ili üzerinden ulaşımı sağlanmaktadır.Bayburt İl merkezinden ve Pazaryolu İlçesinden Konakyeri Köyüne minibüslerle ulaşılabileceği gibi, özel araçlarınızla da her iki yönden köye asfalt bir yoldan doğal güzellikler eşliğinde ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Daha önce İspir´e bağlı olan Konakyeri köyü, Pazaryolu´nun ilçe yapılmasıyla, Pazaryolu´na bağlanmıştır. Konakyeri (Koskor) köyü, Pazaryolu ilçesinin Bayburt sınırındaki son köydür. Pazaryolu´na 28 km, Bayburt´a 39 km, Erzurum´a ise 140 km uzaklıkta olup, kuzeyinde Bayındır (3 Km) ve Hantıs (4,7 Km) köyü, doğusunda Yaylalı (Cirasor)(2,8 Km) köyü, batısında Bayburt´un bir köyü olan Kavakyanı (8 Km) köyü ve güneyinde Mescid Dağları vardır.
İlçeye Uzaklık: 28 km´dir. İle Uzaklık: 140 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz masa tenisi takımı İlçemizde 1.lik almış ve ilimizde ilçemizi ve okulumuzu temsil etmiştir.
Proje Çalışmaları
2014-2015 TÜBİTAK Projesi Kapsamında Projelerimiz olmuştur. 2016-2017 TÜBİTAK Projesi Kapsamında Projelerimiz olmuştur. 2017-2018 TÜBİTAK Projesi Kapsamında Projelerimiz olmuştur. 2018-2019 TÜBİTAK Projesi Kapsamında Projelerimiz olmuştur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erzurum Avrupa´ya uçuyor kapsamında öğretmenlerimizin Yurt dışı gezileri olmuştur.